Ημερίδα για τον υδάτινο πλούτο στο Δήμο Ελλησπόντου

By on 10/11/2005

Με τη διοργάνωση της Ν.Α Κοζάνης και του
Συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος

Ο υδάτινος πλούτος, η ορθολογική διαχείριση και προστασία του υδροφόρου ορίζοντα καθώς επίσης τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελλησπόντου, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ημερίδας που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ελλησπόντου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2005, στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Ακρινή.
Η ημερίδα αποτελεί κομμάτι των πρωτοβουλιών του Νομάρχη Κοζάνης, Ιορδάνη Ανδρεάδη, προκειμένου να έρθει σε επαφή με την τοπική κοινωνία για την καταγραφή των προβλημάτων, την ενημέρωση των κατοίκων και την ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής, στο πλαίσιο της Δ’ προγραμματικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει εκτενής αναφορά στα υδάτινα αποθέματα, αντικείμενο που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την περιοχή του Δήμου Ελλησπόντου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες: η πρώτη αφορά στο υδάτινο δυναμικό της λεκάνης Σαριγκιόλ και η δεύτερη στη σχέση του υδάτινου πλούτου με τις εξορυκτικές δραστηριότητες της ΔΕΗ Α.Ε.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: