Χαμός στο Twitter για την ομιλία Τσίπρα για τον #1_xrono_syriza

By on 10/05/2016

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού ενέπνευσαν τους χρήστες του γνωστού ιστότοπου οι οποίοι έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό

Πρώτο στα trend στο Twitter εξακολουθεί να είναι το hashtag #1_xronos_syriza αφού μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τον ένα χρόνο κυβέρνησης Αριστεράς στο Τάε Κβο Ντο,  τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά»!

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού και ο απολογισμός που έκανε για την χρονιά που πέρασε ενέπνευσαν τους χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν με χιουμοριστικό αλλά και ιδιαίτερο αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, δίνοντας για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

«Φοβού τους δανειστές κ δώρα φέροντες», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος «τιτίβισε»: «Ένας χρόνος παπατζιλίκι και το γιορτάζουν. Μόνο στο #syriza. Γιατί μπορούν».

«#1_xronos_syriza γιατί έκανε γενέθλια η κυβέρνηση; γιατί δεν θα ξανακάνει», ήταν ένα από τα πολλά tweet για την εκδήλωση.

«Πονάνε τα μυαλά μας πλέον Αλέξη», σχολίασε ένας χρήστης για την ομιλία Τσίπρα και κάποιος άλλος έγραψε: «#1_xronos_syriza και βρίζω όσους με άκουσαν και τους ψήφισαν…».

«Βλέπω τον ναυαγό, μιλάμε τρομερή ερμηνεία ο Τομ Χανκς αλλά να πούμε την αλήθεια του Τσιπρα σήμερα καλύτερη! #1_xronos_syriza», ήταν άλλο ένα tweet.


Δείτε μερικά από τα «τιτιβίσματα» για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑprotothema.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: