ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ

By on 21/11/2005

Έφοδο σε οίκο ανοχής στη Νέα Νικόπολη πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες προέβησαν σε συλλήψεις, εξ’ αιτίας της μη τήρησης των όρων λειτουργίας.

Η έφοδος στον οίκο ανοχής που λειτουργεί με ευθύνη μιας 58χρονης Ελληνίδας υπηκόου, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους πελάτες. Παρέδωσαν στην ανωτέρω ιδιοκτήτρια και σε έναν Έλληνα υπήκοο ετών 40, χρηματικό ποσό που είχε προσημειωθεί, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με δύο Νιγηριανές 22 και 30 ετών, οι οποίες δεν κατείχαν άδεια άσκησης επαγγέλματος. Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαπές και οι δύο Έλληνες για διευκόλυνση ακολασίας, ενώ χτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ ένα επεισόδιο μεταξύ άνδρα της ασφάλειας Κοζάνης και εργαζόμενου ιδιωτικής υπηρεσίας φύλαξης έλαβε χώρα χτες τα ξημερώματα στο προαύλιο του νοσοκομείου Κοζάνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Α.Δ. Κοζάνης, ο δεύτερος παρεμπόδισε τη μεταφορά κρατουμένου για ιατρική εξέταση, μη επιτρέποντος τη στάθμευση στο προαύλιο του νοσοκομείου, στο υπηρεσιακό όχημα του Τμήματος Ασφαλείας που μετέφερε τον κρατούμενο, μολονότι ο αστυνομικός του γνωστοποίησε την ταυτότητά του. Σύμφωνα πάντα με την Α.Δ. Κοζάνης, ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, εξύβρισε τον αστυνομικό με ακατονόμαστες φράσεις.

Ο δράστης συνελήφθη και με την εις βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κοζάνης.

www.e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: