giapraki.com

Εξιχνιάστηκε φόνος 57χρονου στα Γρεβενά

Εξιχνιάστηκε φόνος 57χρονου στα Γρεβενά


Εξιχνιάστηκε σήμερα από την αστυνομία η υπόθεση εξαφάνισης ενός 57χρονου άνδρα στο Δοτσικό Γρεβενών, ο οποίος είχε κριθεί αγνοούμενος. Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δήλωσή του ως αγνοούμενου, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο άντρας είχε δολοφονηθεί στις 16/7/2008 από τη σύζυγό του, η οποία μετέφερε και έκρυψε το πτώμα του δύο φορές, με τη βοήθεια των παιδιών τους. Η σύζυγος του 57χρονου -ο οποίος ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στη Γερμανία και είχε έρθει στη γενέτειρά του, το Δοτσικό, για διακοπές- είχε φτάσει στο σημείο να απευθυνθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, ζητώντας βοήθεια για να βρεθούν τα ίχνη του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, την ημέρα της δολοφονίας οι δύο σύζυγοι είχαν έντονη λογομαχία σε σχέση με τα παιδιά τους και ο 57χρονος απείλησε τον γιο του, 18 ετών και την κόρη του, 20, με ένα τσεκούρι.Τότε, η 52χρονη σύζυγός του τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.Μία ημέρα αργότερα, η δράστις και τα δύο παιδιά μετέφεραν το πτώμα σε ιδιωτική αποθήκη στο χωριό Δήμητρα (από όπου η καταγωγή της συζύγου), μέχρι να βρουν ασφαλή τόπο για να το θάψουν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 18 Ιουλίου 2008, μετέφεραν το πτώμα σε παραποτάμια περιοχή της Δήμητρας, όπου και το έθαψαν και η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και δήλωσε ότι ο άνδρας της αγνοείται από τις 16 του μηνός.

πηγή:Ελευθεροτυπία

Exit mobile version