Αγνόησαν επιδεικτικά το ΣΔΟΕ

By on 04/08/2013

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από την επιβολή λουκέτου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάε ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική κι ενώ το θέμα πήρε τέτοια δημοσιότητα στα ΜΜΕ οι ιδιοκτήτες αγνόησαν επιδεικτικά το 48ωρο λουκέτο που επέβαλε το ΣΔΟΕ και άνοιξαν κανονικά το νυχτερινό κέντρο.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν έλεγχο την Παρασκευή και επέβαλαν το παραπάνω πρόστιμο στους ιδιοκτήτες γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις. Κανονικά δηλαδή το κέντρο θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι ιδιοκτήτες δεν φάνηκε ωστόσο, να τρομάζουν και πολύ από το “λουκέτο” του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα ο Πάνος Κιάμος να συνεχίσει κανονικά τις εμφανίσεις του.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, μιλώντας στο Mega το μεσημέρι της Κυριακής είπε ότι δύο εκ των υπευθύνων του καταστήματος συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής, οι ελεγκτές είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο εισαγγελέα. “Είμαστε στη διαδικασία να επανακλείσουμε το μαγαζί”, είπε χαρακτηριστικά.

“Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν”, διαβεβαίωσε ο κ. Στασινόπουλος τονίζοντας πως “σκοπός μας δεν είναι να κλείνουμε τα μαγαζιά, αλλά να ενημερώνουμε για αυτό το μέτρο, προκειμένου να συμμορφωθούν οι επιχειρηματίες”.

Nooz.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: