«Γιορτές των Νερών- Η2Ο FESTIVAL»

By on 16/08/2007

«Γιορτές των Νερών- Η2Ο FESTIVAL»Για 4η συνεχή χρονιά η ΔΕΑΤΠΑ Αιανής, διοργανώνει το φεστιβάλ «Γιορτές των Νερών- Η2Ο FESTIVAL» στο πανέμορφο πλατανόδασος Ρυμνίου, μια περιοχή 25km νότιας της Κοζάνης.
Οι φετινές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου. Σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, δίνοντας το δικό τους στίγμα.
· Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ, – Παρασκευή 17 Αυγούστου- περιλαμβάνει μουσικές διαδρομές με τοπικά σχήματα όπως τα «Ουράνια Τόξα», τους OLD VIBES και τους HUNG OVER που θα μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς ROCK & BLUES.
· Το Σάββατο 18 Αυγούστου οι Θάνος Μικρούτσικος, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κούτρας και Ρίτα Αντωνοπούλου, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο: «Υπέροχα μονάχοι με το Σταυρό του Νότου».
· Την Κυριακή 19 Αυγούστου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κλείσει ο στιχουργός και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών της Χαρούλας Αλεξίου, Μάκης Σεβίλογλου, παρέα με το μουσικό σχήμα BAD HABITS.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη την πρώτη και την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, ενώ για τη συναυλία του Σαββάτου το εισιτήριο έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Παράλληλα ισχύουν εργατικά εισιτήρια τα οποία διατίθενται στους δικαιούχους στις εργάσιμες ώρες από τα γραφεία της Εργατικής Εστίας στην Κοζάνη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΔΕΑΤΠΑ Αιανής 24610 98820 και του Δήμου Αιανής 24610 98230.
Πηγή:kozanh.gr

One Comment

  1. 659.οpen20h

    18/08/2007 at 17:40

    Το Σάββατο 18 Αυγούστου οι Θάνος Μικρούτσικος, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κούτρας και Ρίτα Αντωνοπούλου, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο: «Υπέροχα μονάχοι με το Σταυρό του Νότου».
    μόνο με 10 ευρώ και τζάμπα βροχή
    αυτό θα πει γορτές των νερών

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: