ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

By on 30/08/2006

ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΣΕ!


Σωτήρας ενός μικρού παιδιού, του οποίου έσωσε τη ζωή από βέβαιο θάνατο, αποδείχτηκε ένας συνοριακός φύλακας στην Καστοριά.

Ο συνοριοφύλακας έπιασε κυριολεκτικά στο αέρα το ηλικίας δύο ετών παιδάκι που έπεσε από τον πρώτο όροφο οικοδομής στο κέντρο της πόλης.

Το νήπιο διέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του, σκαρφάλωσε στο περβάζι και κρεμάστηκε από τα κάγκελα. Ο συνοριακός φύλακας που ήταν εκτός υπηρεσίας, περνούσε εκείνη τη στιγμή με τη μηχανή του από το σημείο. Μόλις είδε το παιδάκι κρεμασμένο από τα κάγκελα ακινητοποίησε σχεδόν ακαριαία τη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ με ένα σωτήριο άλμα έπιασε το παιδάκι την ώρα που έπεφτε, πριν αυτό καταλήξει στο οδόστρωμα.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έπαθε τίποτα και είναι τελείως καλά στην υγεία του.

Πηγή : e-ptolemeos

[Submitted by lias]

2 Comments

  1. 659.open20h

    30/08/2006 at 08:42

    σύμφωνα με πληροφορίες του γιαπράκι ο συνοριακός φύλακας ήταν παλιός τερματοφύλακας της Καστοριάς και αμέσως ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ενόπλων τον κάλεσε στην ομάδα για το προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων.

  2. 659.open20h

    30/08/2006 at 08:46

    σε μιά παρόμοια περίπτωση στην ποντοκερασιά κιλκίς το παιδί σώθηκε αλλά μετά ο συνοριοφύλακας γιωρικας Π. το σούταρε προς τη σέντρα και του έσπασε μερικά κόκαλα……

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: