Δημοπράτηση δημοτικού σχολείου στα Πλατάνια Κοζάνης

By on 10/11/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το αμείωτο ενδιαφέρον και η αποφασιστική παρέμβαση του Νομάρχη Κοζάνης, Ιορδάνη Ανδρεάδη, για την ενίσχυση των σχολικών υποδομών στο Νομό –με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης- μαζί με τη συστηματική και μεθοδική εργασία των αρμόδιων υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης, οδήγησαν στη δημοπράτηση του έργου της κατασκευής εξαθέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης.

2 Comments

  1. 391.Δικαστής Ντρεντ

    10/11/2005 at 18:48

    Βρε παιδιά, πόσο ακόμα θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τόσο άκομψα προπαγανδιστικά κείμενα από τα διάφορα γραφεία τύπου; Τι ανόητο ευλογητό του πώγωνα είναι αυτό; Πόσο φθηνή και χοντροκομμένη διαφήμιση; Θα μου πείτε πολλές φορές το εκλογικό σώμα λειτουργεί με τρόπο ραγιάδικο ώστε να μην είναι τόσο προκλητικές τέτοιες γονυκλισίες προς τον πολυχρονεμένο πασά. Αλλά μέχρι πότε θα πάει αυτό; Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε μέλη θυμίζω και όχι στα Ηνωμένα Εμιράτα της Μπανανίας. Έλεος πια. Και κάτι ακόμα. Για πόσο καιρό τα έργα που κάνει το κράτος με δικά μας λεφτά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χάρη συγκεκριμένων πολιτικών προς το πόπολο; Να έβρισκαν τίποτε χορηγούς με δική τους πρωτοβουλία και να πέσουν ιδιωτικά χρήματα να το καταλάβω. Αλλά όταν γίνονται σχολεία θα πρέπει να το θεωρούμε ως χάρη που γίνεται από τον κάθε τοπικό παράγοντα; Δεν είναι δηλαδή υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες;

  2. 77.mmingos

    11/11/2005 at 21:00

    Αγαπητέ Δικαστή Ντρέντ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καθημερινά φθάνουν στο ηλεκτρονικό περιοδικό μας, αρκετά τέτοια κείμενα. Ποιά πιστεύεις οτι πρέπει να είναι η στάση μας ; Να μην τα δημοσιεύουμε ; Για να μην τα δημοσιευουμε θα πρέπει να έχουμε ύλη τέτοια ωστε να πηγάζει απο τους ίδιους τους αναγνώστες και να καλύπτει σε ποσότητα τις καθημερινές απαιτήσεις. Επειδή λοιπόν κι εμείς (η ομάδα του giapraki.com) δεν έχουμε και πολύ χρόνο στη διάθεση μας, πολλές φορές δημοσιεύουμε πράγματα που μας στέλνουν, απλά για να συμπληρώσουμε ύλη… μακάρι να είχαμε σημαντικότερα θέματα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: