ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ» ΤΟΥ Γ’ Κ.Π.Σ.

By on 25/10/2005

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΔΟΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΝΚΟ) Α.Ε. – Αντένα για το Νομό Κοζάνης, των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (Ο.Π.Α.Α.Χ.) Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Βελβεντού, προσκαλούν σε ενημερωτική συνάντηση τους υποψήφιους τελικούς αποδέκτες (υποψήφιοι επενδυτές) και τους εμπλεκόμενους Ο.Τ.Α. και φορείς, στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης του Αξονα 7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου» του Γ’ Κ.Π.Σ., που θα υλοποιηθεί μέχρι το 2008. Στη συνάντηση θα εξηγηθούν και θα αναλυθούν τόσο το περιεχόμενο του Αξονα 7 και οι ευκαιρίες που παρέχονται για τους υποψήφιους επενδυτές στα πλαίσια της 2ης Προκήρυξης όσο και ο τρόπος υλοποίησης του προγράμματος.
Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27/10/2005, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βελβεντού.

Με τιμή
Για την ΑΝΚΟ Α.Ε.
AΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Για τον Δήμο Βελβεντού
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

2 Comments

 1. 6590.thoisil

  20/12/2009 at 16:03

  Put link on your website in my blog. Hope it helps you 🙂 [link=https://www.oldmir-tehno.ru] [/link] [link=https://www.tvonly.ru] [/link] [link=https://www.www-mz.net] [/link] [link=https://www.sdelem-sami.ru] [/link] [link=https://www.knauf-lists.ru] [/link] [link=https://www.lcd-tvmarket.ru] [/link] [link=https://www.de-pex.ru] [/link]

 2. 659.open20h

  20/12/2009 at 18:18

  pul pul ….
  na fan ta plia !!!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: