ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

By on 21/02/2006

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ένας 82χρονος.

Δράστης ένας νεαρός Αλβανός, σύμφωνα με την αστυνομία.

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε το περασμένο Σάββατο στο Άργος Ορεστικό. Ένας 82χρονος συνταξιούχος του ΤΣΑ βρέθηκε αργά το βράδυ νεκρός μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άντρας είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς που τον επισκέφτηκαν, χτυπούσαν την πόρτα χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άντρα. Σύμφωνα με την αστυνομία έφερε τραύμα στον δεξιό κρόταφο, το οποίο προήλθε από χτύπημα με σιδερικό.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτουν και άλλα τραύματα, τα οποία ήταν αυτά που επέφεραν το θάνατο. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιάννη Χριστοφορίδη, αιτία θανάτου ήταν «οι βαρύτατες κακώσεις από θλων όργανο στο λαιμό και στο θώρακα», ενώ «υπήρχαν και ενδείξεις ότι ο θάνατος μπορεί να προήλθε και από ασφυξία».

Πάντως, η αστυνομία φέρεται βέβαιη ότι πρόκειται για έγκλημα, με πιθανό δράστη έναν νεαρό Αλβανό που διέμενε σε υπόγειο διαμέρισμα της ίδιας οικοδομής, το οποίο επινοικίασε το θύμα στον Αλβανό. Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο του Αλβανού για το έγκλημα, μπορεί να ήταν η πρόθεση του ιδιοκτήτη να τον βγάλει από το διαμέρισμα, καθώς είχε πολλές διαμαρτυρίες από γείτονες και μάλιστα από Αλβανούς οικογενειάρχες. Πάνω σε ένα μεταξύ τους καυγά, ο Αλβανός φέρεται να έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον ηλικιωμένο άνδρα με ένα σιδερικό.

Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος παραμένει άφαντος. Οι αστυνομικές αρχές είναι βέβαιες ότι ο Αλβανός διέφυγε στη χώρα του, γι αυτό βρίσκονται σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί ο φερόμενος δράστης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ
www.e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: