8. Δώσε κάτι πίσω!

Κάνε μια καλή πράξη κάθε μέρα, έστω κι αν στα μάτια σου φαίνεται μικρή. Η σημασία της προσφοράς είναι μεγάλη. Μοίρασε χαμόγελα, βοήθησε τη γιαγιά που στέκεται δίπλα σου να περάσει τον δρόμο, βρες ένα σπίτι για το κουταβάκι που εδώ και μια εβδομάδα κλαίει στη γειτονιά σου.

9. Διώξε την ανασφάλεια!

Διώξε την ανασφάλεια. Προσπάθησε να μην κάνεις συνέχεια αρνητικές σκέψεις. Πίστεψε ότι όλα θα πάνε καλά και νιώσε ασφάλεια εδώ και τώρα. Είναι σημαντικό για την ψυχική σου κατάσταση να αισθάνεσαι ήρεμη και ασφαλής κάθε στιγμή. Γι’ αυτό, λοιπόν, κάθε φορά που μια αρνητική σκέψη έρχεται στο μυαλό σου, προσπάθησε να λες το εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και τίποτα δεν μπορεί να με βλάψει». Πίστεψέ με, «λειτουργεί»!

… και το +1; Φρόντισε για κάθε τι που είναι τα πάντα για σένα!

Δώσε την ενέργειά σου για να προστατεύσεις όλα όσα αγαπάς και όσα δίνουν στη ζωή σου αξία: Στους ανθρώπους σου και στην καθημερινότητά σου! Μεγάλα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά σε όλους μας, δίπλα μας, γύρω μας, κάθε στιγμή. Ωστόσο, το μεγαλείο βρίσκεται μπροστά σου, μέσα στην απλότητά σου, σε όλα όσα μοιράζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και στα μικρά «θαύματα» που δημιουργείς καθημερινά. Αρκεί απλά να εστιάσεις σε αυτά.

Δώσε, λοιπόν, τη σημασία που πρέπει σε ό,τι αξίζει αληθινά στη ζωή σου, δώσε αξία σε κάθε τι που είναι τα πάντα για σένα!