giapraki.com

75 ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

75 ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο δρόμος για την εργασία ανοίγει για 75 ανέργους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, κατάρτισης και προώθησης της απασχόλησης.

Ο Δήμος Πτολεμαϊδας υπέβαλε έγκαιρα και εξασφάλισε την έγκριση του επιχειρησιακού προγράμματος για την ενίσχυση των αστικών περιοχών. Τηρώντας με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα του έργου και συνεπής στις απαιτήσεις του προγράμματος κατόρθωσε να εξασφαλίσει τις εβδομηνταπέντε θέσεις για ανέργους της περιοχής Νεομαρτύρων και κατ’ επέκταση των ανέργων του πολεοδομικού συγκροτήματος Πτολεμαϊδας, οι οποίοι θα ωφεληθούν από τις ενεργητικές δράσεις απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος ΠτολεμαÀδας στα πλαίσια του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης της Περιοχής Νεομαρτύρων, στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης 2000-2006 , και συγκεκριμένα στον άξονα 3 « Ενίσχυση Αστικών Περιοχών» και στο μέτρο 3.7 « Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας –ΕΚΤ» που χρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ( ΕΚΤ) και 25% από Εθνικούς Πόρους , πρόκειται να υλοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

Exit mobile version