- Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 09-12-2019 έως 15-12-2019)
- Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
- Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια
- Σύλληψη 54χρονου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
3η Δεκεμβρίου: Μία ημέρα για ΟΛΟΥΣ

Κάθε χρόνο στις 3/12 -από το 1992- γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ, στέλνοντας το μήνυμα της σύμπλευσης της διαφορετικότητας με την ισότητα.
Ωστόσο η ημέρα αυτή δεν θα πρέπει απλά να είναι μία ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες αλλά θα πρέπει η κάθε ημέρα να είναι μία ημέρα για ΟΛΟΥΣ.
Το βάρος της 3ης του Δεκέμβρη θα πρέπει να «πέφτει» περισσότερο στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άτομα του αναπηρικού κινήματος
3 Δεκεμβρίου: Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και τα άτομα με αναπηρία διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωή με αξιοπρέπεια και ισότητα.
Σε αυτή τη διεκδίκηση θα μας βρίσκουν πάντα συμπαραστάτες.
0 comments