Δεν πιάνει το μέτρο της διαθεσιμότητας στο Δήμο Κοζάνης

By on 30/11/2012

«Δεν πιάνει το μέτρο της διαθεσιμότητας το Δήμο Κοζάνης σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα».  Αυτό ακούστηκε πριν από λίγο από τον προϊστάμενο του Τμήματος Διοίκησης του Δήμου Κοζάνης, κ, Γκέκα, κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης,που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Κοβεντάρειο.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν ρωτήθηκε  η διοίκηση του συλλόγου ( από διαφόρους υπαλλήλους που έλαβαν το λόγο ),  πότε προέκυψε και από πότε γνώριζαν τη συγκεκριμένη πληροφορία, για να λάβουν την απάντηση, «πως κάποια πράγματα δε λέγονται εξ αρχής και δημόσια και πως ουσιαστικά ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια μάχη αντανακλαστικών και συσπείρωσης των εργαζομένων σε τυχόν μελλοντικές πρακτικές που θα δημιουργήσουν αντίστοιχα εργασιακά προβλήματα (  διαθεσιμότητα, απολύσεις κτλ.)».

Η αποκάλυψη ότι το επίμαχο μέτρο  αφορά τελικά μόνο 8 υπαλλήλους και άρα δεν υφίσταται – ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ – θέμα διαθεσιμότητας στο Δήμο Κοζάνης ,αναμένεται να δημιουργήσει πολλές και πολλαπλές  ενστάσεις και αντιδράσεις «εκτός» Δήμου, αφού αρκετοί πολίτες, όλες αυτές τις μέρες, έχουν ταλαιπωρηθεί – ήδη – αρκετά από τη μη λειτουργία ή υπολειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου..

Πάντως στη συνέχεια της συνέλευσης (που βρίσκεται σε εξέλιξη), αρκετές ήταν οι φωνές εκείνες που υποστήριξαν ότι ανεξαρτήτως για το γεγονός (πλέον), ότι στην παρούσα φάση δεν «πιάνει» το μέτρο της διαθεσιμότητας το Δήμο Κοζάνης,  ο αγώνας υπό οποιαδήποτε μορφή θα πρέπει να συνεχιστεί. Για παράδειγμα υπό τη μορφή των καταλήψεων σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Πηγή: kozan.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: