Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης – Δημόσια Διαμαρτυρία στη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την Μακεδονία

By on 25/06/2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Καστοριά 21 Ιουνίου 2018,

Και ούτος αριθμός ικανός!

Ως ελάχιστη υποχρέωση στον τόπο που ζω και γεννήθηκα, αντιδρώντας ανθρώπινα, ευσυνείδητα, κοινωνικά, πολιτικά θεώρησα σημαντικό να ενεργοποιήσω στο μέτρο του δυνατού τους συμπολίτες μου καστοριείς σε μια αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια της νομιμότητας και των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων, ώστε να εκφράσουν δημόσια την δυσαρέσκειά τους προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου σχετικά με την στάση της να στηρίξει την διακρατική συμφωνία των Πρεσπών, όπου αναγνωρίζεται στην ΠΓΔΜ, “μακεδονική” ταυτότητα (εθνική) και “μακεδονική” γλώσσα αλλά και των γεγονότων που διαδραματίστικαν στο Πισοδέρι με τον ξυλοδαρμό δεκάδων Ελλήνων πατριωτών από δυνάμεις καταστολής. Παρόλο που η προσπάθεια που επιχειρήθηκε δεν υποστηρίχθηκε από την πλειονότητα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με συνέπεια πληθώρα συμπολιτών μας να έχει άγνοια για την εκδήλωση, συγκεντρώθηκε ένας ικανός αριθμός καστοριανών πολιτών, ο οποίος με περηφάνια τραγούδησε εθνικά άσματα, όπως τη Μακεδονία Ξακουστή, την Υπερμάχω αλλά και τον Εθνικό μας Ύμνο με πληθώρα συνθημάτων προς τους πολιτικούς που πλημμελώς διαχειρίζονται της τύχες των εθνικών μας συμφερόντων και της ελληνικής Μακεδονίας μας.

Ωστόσο, άφαντη ήταν η κυρία Τελιγιορίδου, όπως και κάθε άλλο στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όμως πάνω από 20 αστυνομικοί ήταν σε ετοιμότητα για να “υποδεχθούν” την διαμαρτυρία μας… εκεί φρόντισαν να είναι τυπικοί…

Επόμενη εκδήλωση διαμαρτυρίας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 στο ίδιο μέρος δηλ. επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 33, όπου βρίσκονται τα γραφεία της βουλευτού Καστοριάς κ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου πλησίον του κτηρίου της Νομαρχίας Καστοριάς.

Η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική!!!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν πολιτικό να ξεπουλήσει την ιστορία, τον πολιτισμό, την πατρίδα μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης

Μουσικολόγος του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού

Περισσότερες φωτογραφίες για δημοσίευση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από το άλμπουμ «Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς»
της Σελίδας μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pg/Ioannis-M-Tsakiridis-Public-Figure-1475120646056797/photos/?tab=album&album_id=2140144132887775

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: