Κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. (Μια άποψη του Χάρη Κάτανα)

By on 12/06/2018

Άπαντες πλέον έχουν καταλάβει πως μόνο με αυτή την Κυβέρνηση υπήρχε περίπτωση να περάσουν τόσα μέτρα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Πολύ απλά γιατί αυτή η Κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστεράς» ήλεγχε διαχρονικά την πλειοψηφία των κοινωνικών ομάδων που δημιουργούσαν πάντοτε σε σχέση με το συμφέρον του κόμματος, αμέτρητες αναταραχές.
Το ότι θα φτάνανε στο σημείο για μία κυβερνητική «καρέκλα» να προχωρήσουν με τόσο ελαφρά την καρδιά στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία, έστω και με τον προσδιορισμό «Βόρεια» είναι κάτι που πραγματικά αφήνει κάθε συμπολίτη μας σε αυτή τη χώρα, τουλάχιστον… άφωνο.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως είστε ακραίοι ιδεολήπτες εκτός από την οικονομία και στα μείζονος σημασίας εθνικά θέματα. Δεν είχατε το πολιτικό θαρρος να ενημερώσετε τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς για την πρόοδο της οποίας διαπραγμάτευσης ώστε  να διατηρηθεί μια εθνικά ενιαία γραμμή σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Με αλλά λόγια κύριοι της σημερινής Κυβέρνησης είστε και στα εθνικά θέματα ακραίοι και επικίνδυνοι.

Κύριε Πανό Καμμένε δυστυχώς δεν διαψεύστηκα μαζί σας και είναι η πρώτη φορά που πιάνω το όνομα σας μετά την παραίτηση μου, στο στόμα μου.

Λόγια σταράτα λοιπόν… Είστε πολιτικά απαράδεκτος με το δεν ψηφίζω αλλά μένω, δηλαδή στηρίζω την Κυβέρνηση αυτή. Στην αρχαία Ελλάδα αυτού του είδους οι άνθρωποι λεγόταν «ριψάσπιδες». Ναι, λοιπόν είστε ένας πολιτικός ρίψασπις. Και δεν είχα πιστέψτε με καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί σας, δεν το έκανα ποτέ έως τώρα άλλωστε, αλλά πραγματικά η εξουσιομανία πιστεύω πως έχει σκεπάσει κάθε είδους πολιτικής λογικής που πιθανόν να είχατε στο παρελθόν.
Με αλλά λόγια λοιπόν, κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του σε αυτή την Κυβέρνηση.
Και αυτό θα καταγράφει από τους ιστορικούς του μέλλοντος με τα μελανότερα γράμματα.

Κάτανας Χάρης
π. Βουλευτής Νομού Κοζάνης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: