Εκδήλωση ΤΙΤΑΝ Σερβίων ( Φωτογραφίες)

By on 18/05/2018

Με ενα εντυπωσιακό Μπάρμπεκιου αποχαιρέτισε την ποδοσφαρική σαιζόν ο ΤΙΤΑΝ Σερβίων, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ, προπονητή και ποδοσφαιριστών.

Ο Πρόεδρος του ΤΙΤΑΝ Ποντίκης Χρηστος, υπογράμμισε ”οτι όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί, εχουν επιτευχθεί και οτι ο Απολογισμός είναι πολύ θετικός για την διοικηση”. Ευχαρίστησε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαν….. Ευχήθηκε καλο καλοκαίρι σε όλους και υπογράμμισε οτι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά (2018-19) με την απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει αρχές Ιουνίου….

Ταυτόχρονα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές Γ’ Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις…* Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, οι αρχηγοί εξήραν την άψογη συνεργασία που είχαν με την Διοικηση και την τεχνικη ηγεσία, δημιουργώντας ενα άριστο οικογενειακό κλίμα και πολύ καλές συνθήκες εργασίας…. *

Απο την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Παρασκευάς, αναφέρθηκε στην αριστη συνεργασία που είχε με όλους την χρονιά που πέρασε και για αυτόν επιτεύχθηκε πολύ νωρίς ο στόχος που είχε τεθεί……

* Τέλος να σημειωθεί οτι οι προπονήσεις της ομάδος θα συνεχιστούν μέχρι τέλους Μαιου, κλείνοντας και κάποια φιλικά μάτς….

 

 

 ( Φωτογραφίες www.Live-Avles.gr)

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: