Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που τελέστηκαν σε περιοχές της Κοζάνης

By on 24/04/2018

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονης ημεδαπής

 

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων- Βελβεντού, δυο (2) περιπτώσεις κλοπής (1 τετελεσμένη και 1 σε απόπειρα) που τελέστηκαν σε περιοχές της Κοζάνης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονης ημεδαπής.

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, την 19-04-2018 το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης η 57χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 68χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, επιβιβαζόμενη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου την ανέμενε έτερο άτομο-συνεργός της.

 

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα η ανωτέρω, λίγο νωρίτερα σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, με μία ακόμη συνεργό της αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από 77χρονο ημεδαπό, επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τις ανέμενε έτερο άτομο-συνεργός τους.

 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων-Βελβεντού συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τυχόν άλλων συνεργών, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: