Στάση εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας:

By on 12/03/2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχωρά στην εφαρμογή της απεργοσπαστικής διάταξης που ψήφισε τον Σεπτέμβρη του 2017 για να αντιμετωπίσει τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην «αξιολόγηση» και την προωθούμενη διάλυση του Δημόσιου Τομέα. Επιχειρείται, σε πλήρη σύμπνοια, με τη σύγκλητο του ΤΕΙ Ηπείρου να αποκλείσουν συνάδελφο που υπέβαλλε αίτηση στη διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων Διευθύνσεων, τιμωρώντας τον για τη συμμετοχή του στην νόμιμα προκηρυχθήσα απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της πράξης αποκλεισμού του συναδέλφου, καθώς και αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για την αναστολή της διαδικασίας επιλογής προϊσταμένων.

Η παραπάνω αίτηση αναστολής εκδικάζεται την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, στις 13:30 στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Πανηπειρωτική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών.

Ο Σύλλογός μας συντασσόμενος με την ανωτέρω απόφαση καλεί όλους τους συναδέλφους στην Ήπειρο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση συμπαράστασης που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Νομαρχιακά Τμήματα Ηπείρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ώρα 13:00, στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.

Ας σκεφτούμε και ας αντιληφθούμε όλοι τη σημαντικότητα της απόφασης αυτής, και της παρουσίας μας στη συγκέντρωση συμπαράστασης, τόσο για την εξέλιξη της αξιολόγησης και της διαδικασίας επιλογής προϊσταμένων, όσο και για την ίδια την υπόσταση της απεργίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 13:00

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Μαυράκος

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Κωνσταντίνος Χάιτας

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: