Λασσάνεια 2011:''Φωνάζει ο κλέφτης'' Του Δημήτρη Ψαθά

By on 12/07/2011

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣΠαρασκευή 15 Ιουλίου • Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο  

Ώρα 21:30

 

Πρόκειται για την ιστορία του Τιμολέοντα Λάμπρου ενός φτωχού και τίμιου λογιστή, ο οποίος επιβραβεύεται για την κίνησή του να παραδώσει ένα χαμένο πορτοφόλι στον στρατηγό Σόλωνα Καραλέοντα και προσλαμβάνεται από τον στρατηγό.

 

Εργαζόμενος στον οργανισμό ανακαλύπτει μεγάλες καταχρήσεις από ομάδα καταχραστών και όταν αποκαλύπτει την αλήθεια, ο αδίστακτος καταχραστής κλέβει τα λογιστικά βιβλία και μηνύει τον λογιστή ως συκοφάντη. Τελικά όμως η αλήθεια αποκαλύπτεται και ο τίμιος λογιστής δικαιώνεται !!!

 

Σκηνοθεσία: Π. Φιλιππίδη, Σκηνικά – κοστούμια: Γ. Μετζικώφ, Φωτισμοί: Ε. Ντεκώ, Μουσική Επιμέλεια: Ι. Δρόσου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Ε. Γαλιατσάτου, Φωτογραφίες: Χ. Κοτσιρέα – Η. Κοτσιρέα

Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσος Κωστής, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Λέφας, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρης Γεροδήμος, Βασίλης Μυλωνάς, Πόπη Χριστοδούλου

Εισιτήριο:  20,00 & 15,00 € μαθητικό – φοιτητικό
Ισχύουν Εισιτήρια του ΟΓΑ

 

Εισιτήρια θα προπωλούνται από την Δευτέρα 11/7/ στον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Κοζάνης απέναντι από τη Μητρόπολη και ώρες 11.00 με 14.00 και 19.00 με 21.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984628698.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: