giapraki.com

2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων Β.Ελλάδος

Στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης και το Δήμο Κοζάνης (Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Τουρισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού).
Δελτίο Τύπου


Η διεξαγωγή, για πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Κοζάνη, αυτού του τουρνουά τιμά το Σ.Ε.Α. Κοζάνης, ο οποίος στα τρία χρόνια της αγωνιστικής του παρουσίας στο άθλημα έχει να επιδείξει άρτια οργάνωση, συνέπεια και ανταγωνιστικότητα. Αναγνωρίζεται έτσι η δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας και η δυνατότητά του να διοργανώνει υψηλού επιπέδου αγώνες.

Για την ανάληψη αυτού του τουρνουά συνέβαλλε και η Κοζανίτικη φιλοξενία καθώς και το άρτια εξοπλισμένο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτούς τους  αγώνες και να βοηθήσουν τους μικρούς αθλητές και συμπολίτες μας στην προσπάθεια τους για διάκριση

Exit mobile version