15 έλληνες αθλητές ποζάρουν γυμνοί στο πιο σέξι ημερολόγιο του 2019 (video)

By on 19/12/2018

Το Greeks Come True μέσα από τον φακό του Βαγγέλη Κύρη που μιλά στην ATHENS VOICE

Το Greeks Come True επιστρέφει και το 2019 με ένα ολοκαίνουργιο, καυτό, έντυπο ημερολόγιο, το οποίο σύντομα θα ακολουθήσει και μια άκρως αποκαλυπτική Making of ταινία, γεμάτη πλούσια δράση από τα παρασκήνια! Αυτή τη χρονιά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπία της ορεινής Ελλάδας καθώς φυσικά και τους αγαπημένους σας Έλληνες, φωτογραφημένους για δεύτερη συνεχή φορά, από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο, Βαγγέλη Κύρη. Για αρχή δείτε τα highlights της ταινίας που έρχεται.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του νέου ημερολογίου, θα ανακαλύψετε δεκαπέντε επαγγελματίες και μη, άνδρες αθλητές, να ποζάρουν  ολόγυμνοί με φόντο ένα αυθεντικό Ελληνικό αγρόκτημα, καλά κρυμμένο ανάμεσα σε παρθένα δάση και γάργαρα νερά. O γνωστός φωτογράφος Βαγγέλης Κύρης μίλησε στην ATHENS VOICE για την φωτογράφηση και τις δυσκολίες της.

Ήταν εύκολο να υποδυθούν τα μοντέλα οι αθλητές;
Στην πραγματικότητα δεν προσπαθήσαμε να υποδυθούν τα μοντέλα οι συμμετέχοντες, αλλά να μπορέσει ο καθένας να είναι ο εαυτός του και να βγάλει έναν δυναμισμό. Αυτό ήταν το ζητούμενο και το καταφέραμε εύκολα, γιατί κάναμε τα παιδιά να νοιώσουν άνετα από την πρώτη στιγμή.

 

Πόσο εύκολα γδύνονται οι άνδρες;
Δεν είναι εύκολο να γδυθεί κάποιος, πόσο μάλλον μπροστά σε ένα τεράστιο συνεργείο, αλλά όλοι πιστεύω έρχονται προετοιμασμένοι γι’ αυτό και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν συνειδητοποιούν ότι η προσέγγιση της φωτογράφισης και των γυρισμάτων είναι καλλιτεχνική.

Τι συμβολίζει η φωτογράφιση με φόντο το ελληνικό αγρόκτημα;
Το ημερολόγιο απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο έχει την τάση να συνδυάζει την Ελλάδα με την ομορφιά της θάλασσας και των νησιών. Θέλαμε να δείξουμε ότι και η ζωή στο βουνό είναι αντίστοιχα όμορφη!

Τι να περιμένουμε από την Making Of ταινία; 
Και αυτό το χρόνο η Making Of ταινία θα είναι γεμάτη με καθηλωτική δράση από τα παρασκήνια της φωτογράφισης. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μη-λογοκριμένο και extra αποκαλυπτικό υλικό, με τους πρωταγωνιστές του ημερολογίου να αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως το ανδρικό κάλλος είναι καθαρά ελληνική υπόθεση. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως το soundtrack της ταινίας θα πλαισιώνει πληθώρα νέων, ανερχόμενων, αλλά και ήδη καταξιωμένων και πολύ αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής και indie σκηνής.

Κάθε εικόνα αποτυπώνει τις ιδιαίτερες και ενίοτε δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες  πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, καθώς την ηρεμία μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας διέκοψε μια ξαφνική καταιγίδα που εξανάγκασε αρκετούς από τους Έλληνες να την αντιμετωπίσουν τελείως εκτεθειμένοι, με μόνο σύμμαχο, το σώμα τους.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ημερολόγιο για το 2019 με μια απλή επίσκεψη στο επίσημο Greeks Come True store μέσω της ιστοσελίδας του.

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε το Greeks Come True στις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: