ΣΥ.Ν Ελλησπόντου Κοζάνης: Μην με ξυπνάτε, όνειρο ζω…

By on 06/02/2016
Για το καλό μας ο Αντώνης, ο Βαγγέλης και ο Φώτης συμφώνησαν με το PSI να κουρέψουν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών μας Ταμείων (εννοείται και της ΔΕΗ) έχοντας τις σύμφωνες γνώμες των ηγεσιών της ΓΣΕΕ (πρόεδρος τραπεζικό στέλεχος) και της ΓΕΝΟΠ, όπου το αποτέλεσμα – παραμύθι είναι γνωστό σε όλους μας να μην μπορούν δήθεν δηλαδή τα Ταμεία να δώσουνε Συντάξεις, δίνοντας όμως για άλλη μια φορά ως λύση την μείωση των συντάξεων μας και των μισθών μας για την σωτηρία της χώρας.
Στην συνέχεια ήρθε ο Αλέξης, ο οποίος παρά το  ΌΧΙ των Ελλήνων στο Δημοψήφισμα που δεν έκανε ο Γιώργος για την ταφόπλακα του πρώτου Μνημονίου, έχοντας την στήριξη του Κώστα !!!, του Βαγγέλη και της Φώφης και της ηγεσίας της ΓΣΕΕ,  οι οποίοι τον εκλιπαρούσαν να φέρει την όποια Συμφωνία αρκεί να μην βγούμε από την καλή Ευρώπη, μετά από δεκαεφτά ώρες «σκληρής» διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς έφερε το τρίτο Μνημόνιο (ή Συμφωνία), το οποίο συνυπόγραψε μαζί με τους παραπάνω και ο Πάνος, με την συγκατάθεση και του Προκόπη.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στις 4 Φλεβάρη και καλεστήκαμε όλοι μας από τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ, της ΓΕΝΟΠ και της ΑΔΕΔΥ να Απεργήσουμε για να μην περάσει η Βαρβαρότητατων αντιλαϊκών μέτρων κατά των Εργαζομένων και κατά των Αγροτών (Ασφαλιστικό – Φορολογικό).
Εμείς Απεργήσαμε για έναν και μόνο λόγο, όχι γιατί πιστεύουμε στις ηγεσίες του κουρέματος των Ταμείων και του Ναι σε όλα, αλλά γιατί πιστεύουμε σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για το 8ωρο, τα Εργασιακά, τα Ασφαλιστικά και τα Συνταξιοδοτικά μας Δικαιώματα και θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε με ανιδιοτέλεια πιστεύοντας στην καινούργια γενιά, στις δικές τους Αξίες και στα δικά τους Ιδανικά.
Υ.Γ. : Το σίγουρο είναι πως η λύση δεν είναι ο Κυριάκος, αλλά αυτός είναι το επόμενο όνειρο για το παραμύθι της σωτηρίας μας.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016


Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης (8μινίτης ΔΕΗ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου)


Κωνσταντίνος Ελ. Καζαντζίδης (Υπάλληλος ΔΕΗ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου)

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: