giapraki.com

10ος Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  10ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2021

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος προκηρύσσει τον 10ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2021, με λήξη την 20η Ιουλίου 2021. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα είδη του λόγου: ΔιήγημαΝουβέλαΠοίησηΠαιδικό παραμύθιΠαιδικό – νεανικό διήγημα.

Η κρίση των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που ορίζεται από το Δ.Σ. του Ομίλου και αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες και συγγραφείς. Για λόγους διασφάλισης της αντικειμενικότητας του διαγωνισμού, τα μέλη της επιτροπής θα ανακοινωθούν, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα του Ομίλου, καθώς και στις σελίδες του στο facebook, μετά την τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον Νοέμβριο του 2021 και στην οποία θα αποδοθούν τα βραβεία στους διακριθέντες και τ’ αναμνηστικά διπλώματα στους λοιπούς συμμετέχοντες. Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει με τη φυσική παρουσία όλων των συντελεστών, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Αναλυτικά η προκήρυξη και οι όροι συμμετοχής ανά κατηγορία: www.clubunesco.gr.

Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος

            Η Πρόεδρος                        Δέσποινα (Νίνα) Διακοβασίλη                      O Γενικός Γραμματέας       Δημήτριος Πολλάτος

Exit mobile version