1η Συνάντηση της Σχολής Γονέων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης

By on 09/11/2023

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης συνεχίζοντας τη λειτουργία Σχολής Γονέων, θα επαναλειτουργήσει και φέτος τη Σχολή Γονέων με θέματα που αφορούν τους γονείς και τη σχολική κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει την 1η συνάντησή της τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μακρυγιάννη 24) με θέμα: “Επαγγελματικός Προσανατολισμός, ομάδες προσανατολισμού, δεξιότητες και τάσεις σπουδών με προοπτική”. Η εισήγηση αφορά στην ενημέρωση των γονέων για τη λειτουργία του θεσμού και του γραφείου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣΕΠ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Κοζάνης, τις επιλογές που ανοίγονται στους μαθητές μέσα από τις διάφορες ομάδες προσανατολισμού, τις δεξιότητες του μέλλοντος και τις διαφαινόμενες τάσεις σπουδών με προοπτική.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Γιάννης Τιάκας, Υπεύθυνος Γραφείου ΣΕΠ της ΔΔΕ Κοζάνης. Ο Γιάννης Τιάκας, είναι ενταγμένος στο επίσημο μητρώο των Συμβούλων Σταδιοδρομίας / Επαγγελματικού προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ επιπέδου Α1 (Ανώτερου Επιπέδου – Αξιολογητών ) με α.μ. 199/19-04-2022. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής και απόφοιτος του προγράμματος Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης με εκπαίδευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη σύγχρονων παρεμβάσεων με την αξιοποίηση αφηγηματικών και αναστοχαστικών τεχνικών καθώς και στην ανάπτυξη Δεξιοτήτων Ζωής και Σταδιοδρομίας σε Μαθητές, Εφήβους και Νέους. Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Με τιμή,
Η Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Η παιδαγωγική ομάδα δράσης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: