giapraki.com

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, καθώς το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού λήγει στις 10 Ιουλίου.

Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων και ωφελουμένων του προγράμματος είναι 140.000 άτομα, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύστημα επιλογής των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

in.gr

Exit mobile version