ΦΣ Κοζάνης: Συνεχίζει με νίκες, 4-0 τον ΑΟ Χανιώτης ( Φωτογραφίες & Video)

By on 28/11/2022

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης που πανηγύρισε την 3η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες επικρατώντας με 4-0 την ομάδα του ΑΟ Χανιώτης.

Οι ομάδα μας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, πήρε ακόμα μία νίκη, τρίτη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια, συνεχίζοντας αήττητα την πορεία της παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας την, καλύτερη επίθεση με (11) γκολ και την καλύτερη άμυνα να έχει δεχθεί μόλις ένα (1) τέρμα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι συμμετοχές των Νιάσε και Κανούλα να κάνουν «ντεπούτο» με την φανέλα της Κοζάνης για πρώτη φορά σε επίσημα παιχνίδια, με τον Κανούλα να ανοίγει λογαριασμό πετυχαίνοντας το 4ο γκολ.

Για ακόμη μια φορά στο ΔΑΚ Κοζάνης παρά την συνεχή βροχόπτωση και το κρύο,  βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν και χειροκρότησαν τα γκολ και το θέαμα που προσέφερε κατακτώντας δικαίως και τους τρεις (3) πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

This slideshow requires JavaScript.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Κοζάνη, μ’ ένα γκολ μόλις στο 4’, ξεκλείδωσε γρήγορα την άμυνα του ΑΟ Χανιώτη και από κει και πέρα έδειξε τις αρετές της στο γήπεδο.

 

Το σκορ άνοιξε στο 4’ με εύστοχο πέναλτυ ο Νίκος Μπίντσης. Το πέναλτυ κέρδισε ο Ίσακσσον σε ανατροπή του από τον Κουτσικοβαγγέλη.

 

Στο 25’ ο Φούσκας έκανε κατά μέτωπο επίθεση, εξαπέλυσε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα «τράνταξε» το κάθετο δοκάρι της Κοζάνης.

 

Στο 26’ μπάσιμο του Αποστολίδη από αριστερά, συρτή πάσα στον Καραγιάννη που μόνος απέναντι στην εστία σούταρε με το δεξί πάνω στον Συλλέκτη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

 

Στο 27’ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του αμαρκάριστου Αδάμ Κούφα μετά από κόρνερ του Πάνου από αριστερά.

 

Στο 39’ αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος και την θέση του πήρε ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος μέσος Ιμπραχίμα Νιάσσε που «γεμίζει» το κέντρο με την παρουσία του.

 

Στο 45’ σουτ του Καραγιάννη της Κοζάνης πέρασε λίγο άουτ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, που έγινε κάτω από βροχή, η Κοζάνη πήρε αμέσως την πρωτοβουλία, θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι μ’ ένα τρίτο γκολ.

 

Στο 53’ ωραίος συνδυασμός των παικτών της Κοζάνης, ο Καραγιάννης έστρωσε στον Νιάσσε που έκανε το σουτ αλλά ο Συλλέκτης μπλόκαρε την μπάλα.

 

Στο 55’ προσπάθεια και σέντρα του Φούσκα από αριστερά, ο Γιαλαμίδης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα να «γλείψει» την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και να περάσει κόρνερ.

 

Η είσοδος του Βοριαζίδη στο 62’ έδωσε εκ νέου επιθετική πνοή στην Κοζάνη και στο 64’ ο νεαρός μέσος έστρωσε στον Ίσακσσον που έκανε το σουτ αλλά ο Συλλέκτης απέκρουσε δύσκολα.

 

Στο 67’ η Κοζάνη τριπλασίασε τα τέρματα της μετά από ωραία προσπάθεια του Βοριαζίδη που μπήκε από αριστερά, έκανε την σέντρα-σουτ και στο δεύτερο δοκάρι ο αρχηγός Ξενοφών Πάνος την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

 

Στο 85’ έκλεισε το σκορ όταν μετά από σουτ του Ίσακσσον που απέκρουσε ο Συλλέκτης, ο Θανάσης Κανούλας στην επαναφορά άνοιξε τον λογαριασμό του 12 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα.

 

Στο 89’ οι παίκτες της Κοζάνης βγήκαν στην αντεπίθεση τρείς με έναν, ο Βοριαζίδης μπήκε κατά μέτωπο αλλά από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει περισσότερο την διαφορά.

 

Η ομάδα της Χαλκιδικής, στην πρώτη χρονιά της ιστορίας της στην Γ’ Εθνική, έδειξε καλά μεσοεπιθετικά στοιχεία και σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους.

 

Την ερχόμενη Κυριακή 4/12/2022 η ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη θα επισκεφθεί τον Βόλο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική. 

 

Πολύ καλή η διαιτησία του Δ. Τζάμου και των βοηθών του κ.κ. Π. Γκίτσου, Κ. Τσάγκα, άπαντες της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

 

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος (73’ Παπανικόπουλος), Παπαργυρίου, Γιαλαμίδης, Κούφας, Ψάλτης, Μπίντσης (73’ Κανούλας), Καραγιάννης (62’ Λάμπογλου), Ίσακσσον, Αποστολίδης (62’ Βοριαζίδης), Ι. Παπαδόπουλος (39’ λ.τ. Νιάσσε).

 

Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Γιώργος Αλέξης): Συλλέκτης, Καραγιάννης, Αναγνώστης (82’ Μιχαηλίδης), Κουτσικοβαγγέλης, Ράτζα, Τρόκας, Ασήμογλου (67’ Αζούδης), Μπελούλ (46’ Βαταμίδης), Τοπούζης, Αλωπούδης (76’ Αγγελίδης), Φούσκας (76’ Κράββαρης).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 3η Αγωνιστική)

Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 0-1

Κοζάνη ΦΣ – ΑΟ Χανιώτης 4-0

Καστοριά – Πιερικός 2-1

Εδεσσαϊκός – Ελασσόνα 1-1

Σβορώνος – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0

Δωτιεύς Αγιάς – Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ 0-5

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

 

Βαθμολογία

Κοζάνη

ΑΕΠ Κοζάνης  6

Ελασσόνα 5

Εθνικός Κεραμιδίου  5

Θύελλα Σαρακηνών 5

Εδεσσαϊκός 5

ΠΑΟΚ Κρηστώνης 4

Καστοριά 4

Σβορώνος  4

Ολυμπιακός Βόλου 4

Πιερικός 3

Μακεδονικός Φούφα  1

ΑΟ Χανιώτης 1

Δωτιέας Αγιάς 0

 

Η επόμενη 4η αγωνιστική 

του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής 2022-2023

Εδεσσαϊκός  –  Μακεδονικός Φούφα

ΑΕΠ Κοζάνης  – Σβορώνος

Ελασσόνα  –  Δωτιέας Αγιάς

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  –  Εθνικός Κεραμιδίου

Θύελλα Σαρακηνών  –  Καστοριά

Ολυμπιακός Βόλου  –  Κοζάνη

Πιερικός  –  ΑΟ Χανιώτης

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: