ΦΣ Κοζάνης: Πανέτοιμη η ομάδα για τον αγώνα με την Χανιώτη

By on 27/11/2022

Αντιμέτωπη με τον ΑΟ Χανιώτης θα βρεθεί η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη την Κυριακή (27/11) στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Κοζάνης, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2022-2023.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα Σάββατο την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα και του τεχνικού επιτελείου, ο οποίος επέλεξε και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης.

Για πρώτη φορά κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, κ. Νίκος Μπαδήμας, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, δηλαδή Σάκη Κανούλα και Ιμπραχίμα Νιάσε, πλην του Πάρη Μπακάλη ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς με την Καστοριά, και ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σημαντικός όσο φάνηκε αρχικά μέσα στο γήπεδο. Σύσσωμη διοίκηση, τεχνικό τημ και ποδοσφαιριστές εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας και να επιστρέψει σύντομα, ακόμη πιο δυνατός κοντά μας!

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά τις δύο πρώτες νίκες με Δωτιέα Αγιάς (εκτός) και Καστοριά (εντός), στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για το καλό ξεκίνημα, αλλά από την άλλη διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συμφωνούν ώστε να υπάρχει σοβαρότητα και σεβασμός για τον κάθε αντίπαλο χωριστά!

 

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης βρίσκεται πρώτη μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς έχοντας σκοράρει τα περισσότερα γκολ 7, έχοντας και τους 2 πρώτους σκορερ του ομίλου Μπίντσης και Ίσακσον από 2 γκολ. Η συνέχεια προμηνύεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ομάδα μας.

 

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – ΑΟ Χανιώτη θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Τζάμος Δήμος με βοηθούς Α’ Γκίτσος Παναγιώτης,  Β’ Τσάγκας Κωνστανίνος (ΕΠΣ Καστοριάς). Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Χριστοδούλου Αναστάσιος από την ΕΠΣ Ημαθίας.

 

Όλη η αγωνιστική του ομίλου: 

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 3η Αγωνιστική)

Κυριακή 27/11/2022- 3.00μ.μ. 

Μακεδονικός Φούφα – ΑΕΠ Κοζάνης

Εδεσσαϊκός – Ελασσόνα

Σβορώνος – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δωτιέας Αγιάς – Θύελλα Σαρακηνών

Εθνικός Κεραμιδίου – Ολυμπιακός Βόλου

Καστοριά – Πιερικός

Κοζάνη –  ΑΟ Χανιώτης

 

Βαθμολογία

Κοζάνη 6

Εδεσσαϊκός 4

ΠΑΟΚ Κρηστώνης 4

Ελασσόνα 4

Εθνικός Κεραμιδίου  4

ΑΕΠ Κοζάνης  3

Ολυμπιακός Βόλου 3

Πιερικός 3

Θύελλα Σαρακηνών 2

Μακεδονικός Φούφα  1

Σβορώνος  1

ΑΟ Χανιώτης 1

Καστοριά 1

Δωτιέας Αγιάς 0

 

Κάλεσμα στους φιλάθλους 

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συσπείρωση την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 27/11 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται κανονικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

– Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

– Γυναίκες: 5 ευρώ

– Μαθητές- Φοιτητές-Στρατιώτες- Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

– Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: