ΦΣ Κοζάνης: Με νέο προπονητή, πίστη & αποφασιστικότητα απέναντι στον Ατρόμητο Παλαμά

By on 05/05/2021

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Την ομάδα του Ατρόμητου Παλαμά υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης Τετάρτη του Πάσχα 05.05 – ΩΡΑ 17:00 – (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ LIVE STREAMING) για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, με τον Γιάννη Κερλίδη να κάνει το ντεμπόυτο για πρώτη φορά στον πάγκο της Κοζάνης, με ανεβασμένη ψυχολογία, συνεχίζουν την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι. Η ομάδα είναι αποφασισμένη για την νίκη, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και να σπάσει το αήττητο του Ατρόμητου (να θυμίσουμε πως ο Ατρόμητος Παλαμά είναι από τις αήττητες ομάδες της Γ’  εθνικής, 3 νίκες – 4 ισοπαλίες).

Η προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).

Οι διαιτητές του αγώνα: Διαιτητής: Αντωνίου, Βοηθοί: Πατέτσος, Σκυβαλίδα  (ΣΔ Λάρισας).

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Τετάρτη 05/05/2021 και ώρα 17.00 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://youtu.be/DD8CtJplzrA

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: