Φιλοπρόοδος Σύλλογος – Μετάδοση εκδήλωσης Μίμης Πλέσσας «2 νύχτες μετά την πανσέληνο»

By on 03/12/2020

Μεταδόσεων συνέχεια, για τα σαραντάχρονα του Συλλόγου και από το αρχείο της πλούσιας διαδρομής του, αυτή τη φορά ανασύρουμε ένα καλλιτεχνικό γεγονός, υψηλού βεληνεκούς για την πόλη της Κοζάνης, τη μοναδική εμφάνιση ενός από τους κορυφαίους και πολυγραφότατους συνθέτες της Ελληνικής τραγουδοποιίας στον 20 αιώνα, του Μίμη Πλέσσα, στην Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Τον Αύγουστο του 1998, στο τέλος της εκδήλωσης, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος τιμά το μεγάλο δημιουργό για την προσφορά του στην τέχνη της μουσικής και η πόλη τον αποθεώνει με θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα στην κατάμεστη αυλή.

«2 νύχτες μετά την πανσέληνο» ο τίτλος της εκδήλωσης που μεταδίδεται από το Top Channel, το δικό μας κανάλι, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 στις 10.30 το βράδυ και σε επανάληψη τη Δευτέρα 7/12 στις 12.30 το μεσημέρι.

Συντονιζόμαστε για ένα νοσταλγικό, μουσικό ταξίδι επιστροφής στην Κοζάνη του 1998, με την ευχή όλων να λήξει το σημειωτόν που επέβαλε η πανδημία και να επιστρέψουμε στο βηματισμό μιας νέας αναγεννησιακής μας κανονικότητας.

Καλές γιορτές σε όλες και σε όλους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: