Φιλοπρόοδος Σύλλογος – Λαμπρινή Καρακώστα – Duet

By on 12/02/2020

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επανέρχεται στη νέα χρονιά, λίγο πριν τις αποκριές, με μουσική εκδήλωση και σας προσκαλεί στο μουσικό βραδινό που φέρει τον τίτλο «Λαμπρινή Καρακώστα – Duet» και αποτελεί μια εξόχως ενδιαφέρουσα, ανατρεπτική και φρέσκια πρόταση της εκλεκτής μας καλεσμένης που έλκει την καταγωγή της από την πόλη μας και γι’ αυτό διπλά την καλωσορίζουμε.

Μετρώντας το περασμένο Καλοκαίρι 35 συναυλίες σε πόλεις, κάμπους, θάλασσες και βουνά, η Λαμπρινή Καρακώστα συνεχίζει την περιοδεία της και αυτό τον Χειμώνα, ταξιδεύοντας τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Ακούγομαι;» που κυκλοφόρησε την περασμένη Άνοιξη.

Κερδίζοντας ήδη το κοινό σε κάθε μέρος που επισκέφθηκε, όχι μόνο με το δικό της υλικό αλλά και με πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που διασκεύασε και παρουσίασε, η Λαμπρινή, μαζί με τον εξαιρετικό κιθαρίστα-συνοδοιπόρο της Γιάννη Γιαννάκο, συνεχίζει να συγκινεί και να ενθουσιάζει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με την φωνή της, την κιθάρα της, τα κρουστά, την μελόντικα, το  μεταλλόφωνο, τον μπαγλαμά της, ξεδιπλώνει τα πολλά της πρόσωπα, σε ερμηνείες που αφήνουν το στίγμα τους, σαν υπόσχεση για το επόμενο ταξίδι.

Μαζί με τα τραγούδια που έγραψε η ίδια για τον πρώτο της δίσκο, επιλέγει τραγούδια που αγαπά και μας τα χαρίζει μέσα από την δική της ματιά, νιώθοντας τις ιστορίες τους ως δικές της. Συνομιλεί με την «Ψιψίνα» της Πλάτωνος και παίζει με τους «Μάγους» του Σαββόπουλου. Ξαναζωντανεύει μπροστά μας την «Κακούργα Έλλη» και μας ταξιδεύει με το «Αερικό», μεταμορφώνεται στην ναζιάρα «Ρόζα» και μας μεθάει με το «Εγώ κρασί δεν έπινα». Από την «Μόχα» του Παυλίδη και τον «Τιμονιέρη» του Ιωαννίδη φτάνει στην «Μαγεμένη αραπιά» και στα «Παιδιά της γειτονιάς σου». Βάζει τα «Μεταξωτά» και απλώνει την «Γαλάζια σκόνη», την συμμετοχή της στον δίσκο «Κάτοπτρα», μέσα από την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα.

 

Κάθε μέρος, κάθε «λαγουδότρυπα» όπως χαρακτηρίζει η ίδια τα υπέροχα μπαράκια και τις σκηνές που ξετρυπώνει στα ταξίδια της, γίνεται σε κάθε live της ένας μοναδικός πυρήνας αγάπης που μας ενώνει όλους κάτω από το πολύχρωμο σκέπαστρο της μουσικής.

 

Αυτή την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:30 το βράδυ, 

στο στέκι του Συλλόγου.

Σειρά μας να απολαύσουμε το δικό μας live, το live της Λαμπρινής Καρακώστα.

 

Γενική είσοδος 10 ευρώ με ποτό

 

Χορηγοί:

  • ΓΑΛΑ ΗΜΕΡΑΣ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ»
  • «ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ» Θ. ΜΠΑΖΔΕΚΗΣ – Α. ΚΛΟΥΡΑΣ  
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ»
  • ΑΝΘΟΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: