Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Μαρία Παπαγεωργίου – HomeΒound

By on 02/08/2021

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος λίγο πριν την καθιερωμένη ανάπαυλα του Αυγούστου, σας προκαλεί και σας προσκαλεί σε μια ανατρεπτική μουσική πρόταση, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, που ακούει στο όνομα «Μαρία Παπαγεωργίου – HomeΒound».

Η από τα γειτονικά μας Γρεβενά ορμώμενη, ερμηνεύτρια, μουσικός και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου, φιλοξενείται στη μαγική μας αυλή και παίρνει θέση στη σκηνή, κάτω από την κερασιά, για πρώτη φορά με την ακουστική της πρόταση HomeBound που περιοδεύει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, η Μαρία Παπαγεωργίου καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και επιστρέφει  με τους δύο “έγχορδους” συνεργάτες της, τη Σοφία Ευκλείδου στο τσέλο και το Ντίνο Μάνο στο κοντραμπάσο, ντύνοντας με τη φαντασία της τραγούδια της δισκογραφίας της, της συνάντησής της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και άλλα που αγάπησε, δίνοντας μια νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας. 

Κιθάρες, δοξάρια, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

 

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, στις 9:30 το βράδυ

 στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων.

Ώρα έναρξης προσέλευσης 8:30 μ.μ.

 

Με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Η έναρξη προσέλευσης στο χώρο, για αποφυγή συνωστισμού, είναι στις 8:30 μ.μ. ενώ καθόμαστε μόνο εκεί που υπάρχει μαξιλάρι το οποίο και δεν μετακινούμε.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης  είναι στις 9:30 μ.μ. χωρίς διάλειμμα.

 

Γενική είσοδος 10 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή χυμός ή κρύο τσάι ή μπύρα, ή κρασί).

 

Χορηγοί:

  • ENERGY TECH – ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
  • ΦΚΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ, ΒΕΛΒΕΝΤΟ    
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΡΩΞΑΝΗ” 
  • ΤΕΝΤΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ – ΑΦΟΙ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: