#ΦέρνουμεΣπίτι – Οδηγός επιχειρήσεων με κατ΄οίκον υπηρεσίες

By on 31/03/2020

Σε μια προσπάθεια να κάνουμε πιο προσιτή την πληροφορία στους ανθρώπους που πρέπει να είναι περισσότερο προστατευμένοι από τον κορονοϊό (COVID-19), τους ηλικιωμένους και άλλες ευπαθείς ομάδες, για τις οποίες είναι σχεδόν απαγορευτική η έξοδος από το σπίτι, δημιουργήσαμε τον Μικρό Οδηγό επιχειρήσεων με υπηρεσία κατ΄οίκον παράδοσης.

Εμείς οι νεότεροι ή υγιέστεροι ή λιγότερο ευάλωτοι μπορούμε να μείνουμε ενεργοί να τυπώσουμε και να δώσουμε ή να κολλήσουμε σε πολυκατοικίες που ξέρουμε πως κατοικούν π.χ. ηλικιωμένοι μια αφίσα, στηρίζοντας έτσι αυτούς τους ανθρώπους (σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας προμηθεύσουμε εμείς).

Στοιχεία επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση: [email protected], m.me/Arsis.Kozanis, 2461049799.

Ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της περιοχής μας να είναι ασφαλείς, διευκολύνοντας την πρόσβαση τους στη χρήσιμη πληροφορία και με τον τρόπο αυτό και στην αυτονομία τους.

Η συγκεκριμένη δράση δεν έχει διαφημιστικούς σκοπούς και δεν προκύπτει κανενός είδους οικονομικό όφελος για κανέναν εμπλεκόμενο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: