Το 52ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

By on 27/07/2021

Eμπνευστήκαμε παρέα με την Φωτοδίοδο από το Ανθρωπογενές Τοπίο. Κάναμε αναδρομή στο παρελθόν μέσα από την απουσία της ύπαρξης. Εμπνευστήκαμε από το TedxAuth για την δική μας ατομική ελευθερία, συναντήσαμε την οργανωτική επιτροπή και τους ρωτήσαμε τι σημαίνει για αυτούς «Ευδαιμονία», το topic  που προσέγγισαν φέτος στο virtual main event τους, το οποιο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Youtube channel τους!

Βάλαμε το youthwork στη θέση και τον χώρο που πρέπει να είναι, οπλίζοντας, αφυπνίζοντας, καλλιεργώντας τους νέους μας! Συνομιλήσαμε με την Δανάη Σμουστοπούλου, η οποία επιμελήθηκε το εξώφυλλό μας, για τα πρότζεκτ της, τις επιρροές της, την καλλιτεχνική της προσέγγιση!

Μιλήσαμε με τον Δρ. Κωνσταντίνο Κουρκούτα, συντονιστή των CORE για τα αστικά μοντέλα του μέλλοντος και το πώς η πράσινη τεχνολογία θα συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της περιφερειακής οικονομίας. Ταξιδέψαμε στην γραφική και κοσμοπολίτικη Πάργα, ανακαλύψαμε παραλίες και μέρη για επίσκεψη. Επισκεφθήκαμε τον Αχέροντα και το Νεκρομαντείο του και σας το παρουσιάζουμε μέσα από εμπειρίες, αναφορές μύθους και θρύλους.

Μαζέψαμε λεβάντα με τον Χρήστο Δαγκλή,και κάναμε ένα βήμας προς το θαύμα της ζωής με την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό του καλοκαιριού για την Κοζάνη, με σημεία συνάντησης στην πόλη που ανακαλύψαμε  για πρωινό, καφέ, φαγητό, παγωτό, γλυκό, τσιπουροκαταστάσεις , μπύρες, ποτά, κοκτέιλς και σας τα παρουσιάζουμε!

Μπήκαμε στο Motion με τον RSN, πήραμε την καλοκαιρινή μας ανάσα, βάλαμε το γοβάκι της Σταχτοπούτας,φύγαμε και γυρίσαμε, μπήκαμε στην ακτή της τέχνης, γιορτάσαμε την γιορτή παγκόσμιες ημέρες, κάναμε φωτοδιαδρομές στο καταπράσινο Βόιο, μας έπιασε ο καύσων της καψούρας.

Αυτά και άλλα πολλά στο 52ο Together!

Kαλή ανάγνωση

#togetherteam

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: