Το οργανωμένο κοινωνικό σύνολο των ανθρώπων και ο άνθρωπος ως μονάδα

By on 09/08/2022

Ο πλανήτης μας έχει πολλά οργανωμένα σύνολα ανθρώπων που απαρτίζονται από ανθρώπους μονάδες. αυτά είναι οι πολιτείες που λειτουργούν με δημόσια διοίκηση, η οποία είναι ο μοχλός έκφρασης, κίνησης, προστασίας, ασφάλειας και λειτουργίας των ανθρώπων πολιτών μελών τους. η δημόσια διοίκηση αυτή αποτελείται από ανθρώπους που έχουν λάβει την εντολή από τους πολίτες του οργανωμένου αυτού συνόλου να διοικήσουν αυτό και να διαχειριστούν τα προβλήματα που προκύπτουν από τις διάφορες ανάγκες των ανθρώπων πολιτών.
Σήμερα στην ιερή μας χωρά Ελλάς…(άλλα και παντού)

την εντολή αυτή την λαμβάνουν κάποιοι πείθοντας τους πολίτες ότι είναι ικανοί να διαχειριστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας μόνιμα την «μαγική» λεξούλα «θα» χωρίς αυτή…να στηρίζεται κάπου και χωρίς αυτοί να δεσμεύονται πουθενά.
Στην ουσία υποκλέπτουν την εντολή αυτή που την λαμβάνουν από την μειοψηφία των πολιτών οι οποίοι για κάποιο δικό τους λόγο πείθονται.
Το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς αυτής είναι να διορίζονται από μόνοι τους στον κορμό της δημόσιας διοίκησης και να ελέγχουν τους ανθρώπους πολίτες που εργάζονται στους διάφορους τομείς της πολιτείας που είναι όλοι οι πολίτες της.

επειδή η συμπεριφορά όλων μας δεν έχει αλλάξει από «ίδρυσης», αν ιδρύθηκε ποτέ, του ελληνικού κράτους-πολιτείας, το μόνο που έχει αλλάξει είναι η μη συμμετοχή της πλειοψηφίας των πολιτών στη δόλια αυτή διαδικασία…στην ουσία λειτουργούν μία πολιτεία δίκη τους…των διαχειριστών χωράς και πολιτών της και ενεργούν δηλώνοντας το, κιόλας, σαν αντιπρόσωποι μας (αντί του προσώπου-για εμάς χωρίς εμάς) πάντα για το «κάλο μας». για να καλύπτονται, λόγω αυτής της αντιπροσώπευσης, έχουν επινοήσει και την περιβόητη ασυλία (Άρθρο 62’ και 86’)του συντάγματος που τους προστατεύει και από το φαινομενικά μη αναίμακτο έγκλημα εις βάρος των πολιτών της χώρας και την οποία επεκτείνουν σε όσους αυτοί θέλουν και θεωρούν αυτοί ότι ενεργούν επίσης για «το κάλο» των πολιτών.

Αυτή δεν είναι πολιτεία πάρα ένα φέουδο φεουδαρχών με χρήση και εφαρμογή του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».
Αύριο στην ιερή μας χωρά Ελλάς στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ την πολιτεία των πολιτών της ο πολίτης θα εκπροσωπείται και δεν θα αντιπροσωπεύεται….…

Ασυλία των εκ-προσώπων των πολιτών δεν θα υπάρχει και εκπροσώπηση με ασυλία δεν νοείται. Οι εκπρόσωποι εκτελούν και εφαρμόζουν αποφάσεις των πολιτών.

Οι πολίτες της αυριανής πολιτείας όλων μας έχουν ήδη αποφασίσει ότι οι εκπρόσωποι τους θα κάνουν χρήση και διαχείριση, με την εφαρμογή και λειτουργία του ανθρωπίνου αξιακού και οδηγού (μπουσουλά) της πολιτείας τους( αξίες, αρχές και πολιτειακοί νόμοι), του πιστοποιημένου πλούτου του έθνους τους ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι δεσμευτικές και κατατεθειμένες στον μεγαλύτερο θεσμό του κράτους (Άρειο Πάγο) προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί το έθνος τους.

Η πολιτεία αυτή που θα λειτουργεί βάσει της αρχής «το κρατειν τω δήμω», είναι η πολιτεία των πολιτών της, ονομάζεται «Ελλήνων πολιτεία» και ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες, το έθνος των Ελλήνων, που θα διοικήσει την πολιτεία τους αυτή ονομάζεται «Ελλήνων συνέλευσις».

Οι πολίτες της «Ελλήνων πολιτείας» και μέλη του μεγαλοπρεπούς και ισχυρού έθνους των Ελλήνων δεν φοβούνται το «ιδεατό» και το «ονειρικό όραμα» του καθένα μας γιατί…είναι πραγματικό και συνεπώς πραγματοποιήσιμο.
Γίνε και εσύ αδελφέ συνέλληνα, από τώρα, μέλος της ανθρωποκεντρικής αυτής πολιτείας, της «Ελλήνων πολιτείας» μας και εντάξου στο έθνος το δικό σου, στο έθνος των Ελλήνων.

Με απόλυτο σεβασμό στους Ανθρώπους Συμπολίτες και Συνέλληνες μου..

Γεωργιάδης Αλέξανδρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Κοζάνης

Γ.Γραμματέας ΚΠΔΔΜ

«Ελλήνων Συνέλευσις»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: