Το ξέρατε ότι υπάρχει ένα μαξιλάρι που στοιχίζει μια περιουσία;

By on 13/01/2018

 To διαβάσαμε κι αυτό. Για ένα μαξιλάρι προηγμένης τεχνολογίας με χρυσό, ζαφείρια και διαμάντια. Γιατί είναι το ακριβότερο μαξιλάρι στον κόσμο; Και ποιος κοιμάται σε αυτό; Τι άλλο θα σκεφτούν άραγε οι εφευρέτες του ντιζάιν;

Αν το δεις με μια γρήγορη ματιά, δεν θα το καταλάβεις καν. Δεν θυμίζει τίποτα από τα παραμύθια με τις πριγκίπισσες και το μπιζέλι για παράδειγμα ή την ζωή της Σταχτοπούτας μέσα στο παλάτι όταν παντρεύεται τον πρίγκηπα.

Πρόκειται όμως για το πιο ακριβό μαξιλάρι που έγινε ποτέ αφού μόνο το φερμουάρ του φέρει ζαφείρια πολλών καρατίων. Η επένδυση του είναι επιχρυσωμένη και για στολίδια έχει ζαφείρια και διαμάντια. Για να μην μιλήσουμε για τα χάι-τεκ υλικά στο εσωτερικό του.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο πόθου παρουσιαστηκε επίσημα που αλλού, στο Ντουμπάι. Με την ονομασία Tailormade Pillow Gold Edition, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει και Ασημένια Έκδοση, ή μία, πιο ….προσγειωμένη για τους κοινούς θνητούς.

Φτιαγμένο σε συνεργασία με τον Ολλανδό φυσιοθεραπευτή Thijs van der Hilst έχει τη δυνατότητα να …σκανάρει το κεφάλι του πελάτη, για να θυμάται πως κοιμάται. Και ύστερα με τη μέθοδο της ρομποτικής, δημιουργείται μια φόρμα στο μαξιλάρι, στο σχήμα του ανθρώπου που πρόκειται να κοιμηθεί ξανά και ξανά, όχι στα πούπουλα, αλλά στο πιο πολύτιμο μαξιλάρι της ζωής του.

Και η τιμή του; Τι θα λέγατε για $56.995;

Μην απογοητεύεστε. Υπάρχει και πιο «λογική» έκδοση στα $4995.

Όνειρα γλυκά. Όνειρα χρυσά. Όνειρα…

Σάντυ Τσαντάκη

 

clickatlife.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: