Το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα στο λιανεμπόριο βρίσκεται στα χέρια όλων μας

By on 12/04/2021

Το ΕΚΝΚ στήριξε με την παρουσία του την σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν έξω από τα δημαρχεία Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Σερβίων και Σιάτιστας οι Εμπορικοί Σύλλογοι σε συνεργασία με το ΕΒΕ Κοζάνης καταθέτοντας στον περιφερειάρχη και τους βουλευτές ψήφισμα με το οποίο ζητούν από τον πρωθυπουργό το άνοιγμα των καταστημάτων. 

Με τις επιχειρήσεις να βρίσκονται στα όρια, της ανεπανόρθωτης οικονομικής καταστροφής, με την κατάσταση να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο από τις εμφανής -στην καθημερινότητα όλων– επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης και με την δυσαρέσκεια να είναι διάχυτη τόσο στον εμπορικό κόσμο όσο και στους καταναλωτές, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αντανακλαστικά όλων θα πρέπει να λειτουργήσουν τάχιστα και οι λύσεις θα πρέπει να εξευρεθούν ΑΜΕΣΑ.

Για μία ακόμα φορά η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη

Για μία ακόμα φορά η λύσεις θα πρέπει να αναζητηθούν στην συλλογική αλλά και στην η ατομική ευθύνη.

Ως εκ τούτου, το ΕΚΝΚ καλεί:

  • Την Κυβέρνηση να σηκώσει το βάρος της κατάστασης που υφίσταται στην περιοχή, με την πρόσθετη οικονομική στήριξη και τη λήψη μέτρων που θα αναχαιτίσουν την καταστροφική πορεία του επιχειρηματικού κόσμου δίδοντας ανάσα και στους εργαζόμενους
  • Τους πολίτες, συγκροτημένα και συνειδητοποιημένα, να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα για την μη διασπορά του ιού έτσι ώστε να επιτευχθεί μείωση ιικού φορτίου που θα σημάνει το άνοιγμα της αγοράς.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ακόμα και την ώρα αυτή, με την κοινή προσπάθεια, μπορούμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ευθύνη, δεν είναι υπόθεση των άλλων

Η ευθύνη ξεκινά από τον κάθε ένα και καταλήγει στο σύνολο. 

Ας αναλάβουμε ο κάθε ένας (πολιτεία και πολίτες) τη δική του για το καλό του τόπου, των οικογενειών, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και των ανέργων μας. 

                                                                                                        

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: