Το αρχείο της θεατρικής ομάδας “Ταξιδευτές του θεάτρου” παρέδωσε στην ΚΔΒΚ η κα Γιάννα Γκουτζιαμάνη

By on 08/07/2020

Το αρχείο της θεατρικής ομάδας “Ταξιδευτές του θεάτρου” που επί χρόνια καλλιεργεί το θέατρο στην εκπαίδευση παρέδωσε η φιλόλογος κα Γιάννα Γκουτζιαμάνη, υπεύθυνη της ομάδας, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. 

Αποδεχόμενος την δωρεά αυτή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Β.Κ. κ. Ιωάννης Μυροφορίδης ευχαρίστησε θερμά την κα Γκουτζιαμάνη και την διαβεβαίωσε πως το αρχείο βρίσκεται πλέον στον πιο κατάλληλο χώρο και θα είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να ενημερωθεί ή να ασχοληθεί με το μαθητικό θέατρο στην Κοζάνη, στο οποίο η ομάδα “Ταξιδευτές του θεάτρου” προσέφερε πάρα πολλά. 

Από την πλευρά της η κα. Γκουτζιαμάνη, η οποία συνοδευόταν από μαθητές- μέλη της θεατρικής ομάδας, παραδίδοντας το αρχείο επεσήμανε πως «Καταθέτουμε σήμερα μαζί με αντιπροσωπεία από την ομάδα όλο το υλικό που προέκυψε από τη διαδρομή μας, μαζί με εκείνο που κράτησα από άλλες εργασίες μου ως φιλόλογος στο σχολείο και ευελπιστούμε ότι πέρα από την αξία του ως καταγραφή της διαδρομής και της δυναμικής εξέλιξης, θα αποτελέσει και μια πηγή άντλησης γνώσης και εμπειρίας, κυρίως για το χώρο της εκπαίδευσης. Καθηγητές και μαθητές γυμνασίου και λυκείου, θα μπορούν να πάρουν ιδέες, θέματα και υλικό από τις σημειώσεις, τις ασκήσεις και τον τρόπο δουλειάς για ποικίλες εκδηλώσεις.» 

Παραθέτουμε τα ονόματα των μελών της ομάδας που συμμετείχαν στην τελετή παράδοσης παραλαβής του αρχείου: Πάτσιου Αναστασία, Διδασκάλου Άννα, Καλύβα Ειρήνη, Κλειτσογιάννη Χριστίνα, Λιάκος Νίκος, Μητσαριώτη Φρειδερίκη, Ντίνα Γεωργία, Στάμκου Σταυρούλα, Φυτανίδου Δανάη.

Δείτε το βίντεο της παράδοσης του αρχείου 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: