Την Παρασκευή 2 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ με επικεφαλής την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης πραγματοποίησε περιοδείες και συναντήσεις 

By on 02/06/2023

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ με επικεφαλής την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης πραγματοποίησε περιοδείες και συναντήσεις. 

Αρχικά έγινε επίσκεψη στην Πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης. Μεταξύ άλλων στην περιοδεία η Κουζιάκη Τίνα ανέδειξε την σημασία που έχει για το ΚΚΕ  ο χώρος αυτός με τις δεκάδες ερωτήσεις που κατέθεσε όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ στην βουλή αναδεικνύοντας όλα τα ζητήματα που αφορούν τους πυροσβέστες όπως με την πρόσφατη ερώτηση για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.  

Ταυτόχρονα ανέδειξε ότι με την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου παραμένουν εδώ όλα τα προβλήματα , όπως οι σοβαρές ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιοχές  αυτήν την περίοδο, τον απαρχαιωμένο στόλο που έχουν στην διάθεση τους για να δίνουν την μάχη οι πυροσβέστες, τονίζοντας ότι όλα αυτά και άλλα περισσότερα είναι αποτέλεσμα της χρόνιας υποχρηματοδότησης προς το πυροσβεστικό σώμα με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Τέλος τονίστηκε η σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ ακόμη περισσότερο στις επερχόμενες εκλογές με σκοπό να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι αγωνιστές κομμουνιστές βουλευτές που θα είναι συνολικά προς το συμφέρον του λαού και ευχήθηκε καλό κουράγιο και δύναμη στους πυροσβέστες για την δύσκολη περίοδο που έχουν μπροστά τους.    

This slideshow requires JavaScript.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην υπό κατασκευή  πτέρυγα του Νοσοκομείου όπου δόθηκε η δυνατότητα στην αντιπροσωπεία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους . Η Κουζιάκη Τίνα ανέδειξε ότι η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή από την περιοχή ήταν πολύ θετικό μήνυμα, μία σπουδαία μάχη που κερδήθηκε με τη συμβολή του λαού στις δύσκολες μάχες που δόθηκαν .Η διατήρηση αυτής της έδρας στις επερχόμενες εκλογές θα δυναμώσει τους αγώνες και την ανάδειξη όλων των προβλημάτων της περιοχής .

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Νόντα Στολτίδη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κοζάνης και της Τίνας Κουζιάκη, υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, με τους εργαζόμενους και την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του τμήματος πρασίνου του Δήμου Κοζάνης. Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η υπηρεσία λόγω της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης που έχει οδηγήσει στην αδυναμία να ανταπεξέλθει στο έργο της. Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ αναφέρθηκε η διαχρονική στήριξη του Κόμματος στα αιτήματα των εργαζομένων στους Δήμους, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και αύξηση της χρηματοδότησης, στήριξη που θα εκφραστεί και το επόμενο διάστημα σε όλα τα επίπεδα. 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: