Τα σκουπίδια της Νάουσας στο ΧΥΤΑ Κοζάνης

By on 26/06/2011

ΧΥΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣΣτο κλείσιμο της χωματερής Νάουσας, στη θέση Πλακέντια, προχωρά ο Δήμος Νάουσας, έπειτα από σχετική απόφαση τουδημοτικού συμβουλίου της πόλης την περασμένη Τετάρτη.

Για τη μεταφορά των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Κοζάνης, είπε ότι θα γίνει διαγωνισμός και ότι το ημερήσιο κόστος είναι 1.600-2.000 ευρώ.

 Μεταφέροντας την πληροφορία ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Ημαθίας είναι θετική, ο δήμαρχοςΤάσος Καραμπατζού είπε ότι ο ΧΑΔΑ πρέπει να κλείσει, ώστε ο δήμος να μην απειλείται με πρόστιμα από την Ε.Ε.

Αναφορικά με την αποκατάσταση της ανεξέλεγκτης χωματερής, σύμφωνα με το δήμαρχο, ο δήμος διεκδικεί ένταξη σε πλήρως χρηματοδοτούμενα προγράμματα (μελέτες και αποκατάσταση) των συναρμοδίων υπουργείων.

 

naousanews.gr

 

 

4 Comments

  1. jackthepack

    27/06/2011 at 05:33

    Δεν μας φταναν τα δικα μας σκουπιδια, θέλαμε κι απ’ τσάλ !

  2. nikdigrik

    27/06/2011 at 10:37

    Ναι αλλά απ’τΝάουσα θα μας διν φνα δρόκινα.

  3. τοξοτινα

    27/06/2011 at 16:34

    τα σκουπίδια της βέροιας στην κοζάνη, τα σκουπίδια της νάουσας στην κοζάνη, από που αλλού θα αποφασίσουν να στείλουν σκουπίδια στην κοζάνη……. να κέρδιζε η κοζάνη κάτι σημαντικό από αυτό το σκουπιδομάζεμα δεν θα πείραζε ……….. μπας και λύσει και το οικονομικό ο δήμος…………………..

  4. mmingos

    28/06/2011 at 18:01

    Γενικά η διαχείριση των απορριμάτων στην Ευρώπη έχει φέρει σημαντικά έσοδα σε Νομούς που αντέχουν να τα παίρνουν και να τα επεξεργάζονται. Η Κοζάνη ήταν με τη ΔΙΑΔΥΜΑ γενικά πρωτοπόρος στο θέμα διαχείρισης των απορριμάτων. Το αν αντέχει ή όχι είναι θέμα υποδομών, παρ’ όλα αυτά τα σκουπίδια είναι χρυσός, όσο και αν ακούγεται περίεργο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: