«Τα προμελετημένα στάδια της οικονομικής καταστροφής» του Γιάννη Σιδέρη

By on 08/02/2021

Ήταν στραβό το κλίμα, το αποτελείωσε και η πανδημία.

ΜΑΑΣΤΡΙΧT 1992

Θα ακούτε, δεν θα μιλάτε. Θα υπογράφετε ό,τι σας πούμε. Θα εκτελείτε άνευ όρων και ορίων. Η δικτατορία στο μεγαλείο της. Η αρχή της οικονομικής κατάρρευσης για την Ελλάδα και … χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2009

Λεφτά υπάρχουν αλλά ……  μόνον υπέρ των Τραπεζών και του κεφαλαίου, υπέρ των σοσιαλιστών, των φιλελευθέρων, των Πρωθυπουργών, των Υπουργών, των βουλευτών , των κάθε λογής προέδρων , των κατ΄επάγγελμα αργόσχολων και ποτέ για σένα , ταλαίπωρε λαέ, εκτελώντας εντολές Βρυξελλών. Η προμελετημένη οικονομική κατάρρευση συνεχίζεται και ..… χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ 2019

Η ενωμένη Ευρώπη έκανε και πάλι το θαύμα της!!!!!!!!!!. Εφαρμόζει ως συνήθως, το αποφασίζω και διατάζω, για το πού, το πώς και το πότε  θα γίνουν τα εμβόλια και από ποιες εταιρίες, εξυπηρετώντας  τα συμφέροντα συγκεκριμένων πολυεθνικών, αδιαφορώντας για το λαό που πεθαίνει . Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της ελεύθερης αγοράς γιατί δεν αφήνετε να κυκλοφορήσουν ελεύθερα όλα τα εμβόλια στην αγορά;

Κι αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το λαό, ανταμείψτε τους ήρωες που αγωνίζονται πίσω από τις μάσκες, και σταματήστε να δίνετε πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα στους …….. ήρωες μπροστά από τις μάσκες, που τα παίρνουν καναπεδάτοι μέσα από τα σπίτια τους .

Και ….. χόρευε νάυλον Πρωθυπουργέ.

Γιάννης Σιδέρης

Αρτοποιός

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: