Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης στηρίζουν το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών

By on 17/10/2019

Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης παρέδωσαν σήμερα (Πέμπτη 17 Οκτωβρίου) τη συνολική παραγωγή λαχανικών μιας ολόκληρης εβδομάδας, για τις ανάγκες του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης.

Ανάμεσα στους βασικούς καταστατικούς στόχους της λειτουργίας του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης είναι η απόδοση κοινωνικού μερίσματος κυκλικά στις κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής που θα εκδηλώσουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις, σε συνεννόηση και με άλλους κοινωνικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής μας.

Ο Περιαστικός Λαχανόκηπος Κοζάνης βρίσκεται στο 3ο χλμ Κοζάνης-Καρυδίτσας, στο κτήμα «Νειός», είναι ανοικτός και προσβάσιμος σε όποια/ον θέλει να τον επισκεφτεί, ενώ, κατόπιν, συνεννόησης πραγματοποιούνται επισκέψεις και ξεναγήσεις σχολείων και φορέων της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους δικής σας συμμετοχής στο εγχείρημα μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: [email protected], στο δικτυακό τόπο: http://arsiskozanis.blogspot.gr, ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: