Σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

By on 06/06/2020

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη και 34χρονος αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στις 04-06-2020 το βράδυ, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 50χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, καθώς και 34χρονος αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 50χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, πέντε (5) αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων έναν 25χρονο, ο οποίος παρέμενε παράνομα στη Χώρα και έναν 27χρονο, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη Χώρα. Επιπρόσθετα, ο 34χρονος, ο οποίος επενέβαινε στο όχημα ως συνοδηγός, βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, η ανωτέρω μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό 490 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης. 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: