Σύλληψη 44χρονης σε περιοχή της Καστοριάς για παράνομη μεταφορά  αλλοδαπού

By on 09/05/2021

Συνελήφθη στις 07-05-2021 το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων 44χρονη ημεδαπή, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 44χρονη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και εκκρεμούσε σε βάρος του το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, καθώς και σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -3- κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ και -5- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: