Σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά 5 αλλοδαπών

By on 28/08/2020

Συνελήφθη χθες (27-08-2020) τις απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, 28χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά πέντε (5) αλλοδαπών. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της διασυνοριακής εγκληματικότητας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, πέντε (5) αλλοδαπούς, ηλικίας από 19 έως 35 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα. 

Σε βάρος των προαναφερόμενων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, διότι παραβίασαν τους περιορισμούς μετακίνησης των πολιτών ως προς την αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του κορωνοΐου (υπέρβαση επιτρεπτού αριθμού επιβατών).

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -6- κινητά τηλέφωνα και -9- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: