Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

By on 21/09/2020

Συνελήφθη στις 19-09-2020 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, 23χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 23χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός του. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 23χρονος, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 28 ετών, καθώς και τρία (3) ασυνόδευτα ανήλικα. 

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 3 κινητά τηλεφώνα και 5 κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: