Σύλληψη δύο ατόμων στην Πτολεμαΐδα για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

By on 10/05/2021

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -391- πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους -3- κιλών και -750- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στις 08-05-2021 το πρωί στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δύο αλλοδαποί, ένας 29χρονος και μία 37χρονη, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω στην Πτολεμαΐδα, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά -391- πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και -75- συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους -3- κιλών και -750- γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Ανωτέρω πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας. 

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: