Συνελήφθη 62χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

By on 03/06/2021

Ο ανωτέρω, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός, συνταγογραφούσε έναντι χρηματικής αμοιβής ουσίες, που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών 

Συνελήφθη χθες (02-06-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας 62χρονος ημεδαπός, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων με σκοπό την αντιμετώπιση της παράνομης συνταγογράφησης φαρμακευτικών σκευασμάτων, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός, συνταγογραφούσε έναντι χρηματικής αμοιβής ουσίες, που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών. 

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: