Συνελήφθη 46χρονη αλλοδαπή σε περιοχή της Φλώρινας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

By on 13/09/2020

Επιπρόσθετα συνελήφθη ο ανωτέρω, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση 

Συνελήφθη σήμερα (13-09-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 46χρονη αλλοδαπή, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την ανωτέρω και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της Χώρας, έναν 44χρονο αλλοδαπό.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 44χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Α΄ Τμήματος Πλημελειοδικών Βόλου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα το 2002.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -2- κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό -570- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Καστοριάς. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: