Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός σε δασώδη περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

By on 17/10/2022

Συνελήφθη στις 15-10-2022 το απόγευμα σε δασώδη περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, 44χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί κατέλαβαν σε δασώδη περιοχή της Φλώρινας, τον 44χρονο να καλλιεργεί δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου -2,40- και -2,60- μέτρων, αντίστοιχα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στον ανωτέρω χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα και εργαλεία περιποίησης (αξίνα, φτυάρι, μπιτόνι, κ.α.) των δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε ένας μεταλλικός κόφτης, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: